Mobile Phone Accessories

Groothandel Mobile Phone Accessories : Originele Verticale Spiegel Clear View Telefoon Case Voor Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Met S Pen Smart View Flip intelligente Cover

4.3
9 Reviews

Brand Universal 200084017
Orders 9
Stocks 1148 (Dec 06, 2021)
Seller Authorized Store
Price US $52.73

Description

We offer our best product in 2021 only for you, Originele Verticale Spiegel Clear View Telefoon Case Voor Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Met S Pen Smart View Flip intelligente Cover
If you are interested, hurry up and buy it before it runs out!
We provide unique merchandise for you with the lowest fee and excellent quality, enjoy free delivery offerings and many appealing promo reductions in particular for you
Find greater product solely at Aweko Store

      


Houdt uw telefoon schoon
Doordrenkt met een antimicrobiële coating, de Smart Clear View Cover blokken microbiële groei te helpen beschermen tegen bepaalde bacteriën. Dus je kan zorgen minder over ziektekiemen, en houd uw focus op wat op hand.

Gebruik uw telefoon, screen ongezien
Blijf op van waarschuwingen en meldingen zelfs zonder opening de cover. Pictogrammen houden u bewust van wat u moet weten, zoals berichten, batterij leven, tijd en meer.
Gemakkelijk controle op een kraan
Blijf op van waarschuwingen en meldingen zelfs zonder opening de cover. Pictogrammen houden u bewust van wat u moet weten, zoals berichten, batterij leven, tijd en meer.
Cutting-edge design
EEN duidelijke strip langs de kant van de cover laat uw telefoon peek uit. Het voegt ook een strakke touch aan het ontwerp van de case.
Beschermd een kant naar de andere
Met de flip cover op de voorkant en de case op de rug, de Smart Clear View Cover omringt uw telefoon om het. Het zelfs past precies om het exterieur onderdelen, zoals de camera en knoppen.
Nauwkeurig gedreven
De S Pen heeft 4096-niveau druk gevoeligheid, en de 0.7mm diameter nib brengt een soepele en nauwkeurige schrijven ervaring. Met uw Galaxy S21 Ultra 5G smart phone, gewoon hangen de pen op het scherm van de telefoon, klik de S Pen knop om start de drijvende venster commando, en de S Pen kan beginnen schrijven of bewerken.
Dit product zorgen dat de aankoop van de mobiele telefoon fabrikanten accessoires verkoopkanalen, absoluut 100% echt origineel.

Originele Verticale Spiegel Clear View Telefoon Case Voor Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Smart View Flip Cover Intelligente Telefoon cover

Transparante cover venster biedt kritische informatie wanneer het deksel gesloten is.
Beantwoorden of weigeren gesprekken wanneer door de gesloten folio


Het applys: Voor Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Beschikbare kleuren:


Voor Galaxy S21 Ultra:Zwart, Grijs

Opmerking: Voordat update de telefoon software, ontmantelen de mobiele telefoon cover, Na mobiele telefoon upgrade is voltooid dan installatie van mobiele telefoon cover. Zoals het dragen van een mobiele telefoon cover om de telefoon systeem zal telefoon cover chips niet kunnen aanpassen met de telefoon systeem, resulteert in dat mobiele telefoon cover kan niet worden gebruikt.


Wanneer de NFC functie van de telefoon is ingeschakeld, de beschermkap kan realiseren de spiegel intelligente functie en de automatische wake-up / close screen functie.

Vermijd de telefoon buurt het metalen voorwerp, of niet zijn om het bovenstaande functies.


Opmerking:Vergeet dan niet om ontmantelen de telefoon cover voordat updaten het systeem van uw telefoon. Het is goed voor uw telefoon cover.


We stellen uw begrip en geduld.

Beste klanten en vrienden: Wanneer u mijn product te kopen, als iets ongewoons gebeurt: u niet ontvangen van de items, of het niet overeenkomen met de beschrijving, of andere redenen je niet tevreden. Niet neutraal (of negatieve) reacties of open de cover gemakkelijk, aarzel niet om schrijven om contact met mij. We zullen onze beste dienst doen om uw probleem. IK denk dat goede communicatie alles kan oplossen.

We stellen uw begrip en geduld.Zullen wij uw artikelen zo snel mogelijk na de betaling.Zoals we allemaal weten, omdat de batterijen zijn gevaarlijke goederen, de levertijd van de pure batterij zal langer zijn dan normaal.Als u vragen heeft in transit, kunt u contact met onze klantenservice op elk moment.Als u het pakket niet hebben ontvangen voor een lange tijd, het betekent niet het is verloren. Je kan hebben bereikt de lokale postkantoor of uw mailbox.De aankomsttijd is meestal 30 tot 50 dagen.Dank u
238041789;Specification Table


Merknaam SAMSUNG
Compatibel merk Samsung
Oorsprong Cn (Oorsprong)
Type Other
Eigenschappen Simple and convenient
Ontwerp Vlakte


Image Gallery


Cup And Saucer Feature 3
Cup And Saucer Feature 3
Cup And Saucer Feature 3
Cup And Saucer Feature 3
Cup And Saucer Feature 3
Cup And Saucer Feature 3